De leukste Babykleertjes online!

Het ruimste assortiment babykleertjes

Bekijk

Slab

Slab

Een slab is een soort doekje dat je losjes om het nekje van je kindje bindt. Het doekje vangt speeksel, voedsel, kwijl en meer op, zodat de kleertjes van je kindje niet vies worden. Wanneer uw kindje vast voedsel begint te eten, dan wordt een slab al helemaal noodzakelijk! Door uw kindje een slab om te doen, voorkomt u dan een hele hoop wasgoed.

Verschillende soorten slab

Bij een slab denkt u allereerst waarschijnlijk aan een vierkant doekje met een gat in het midden waardoor uw kindje zijn of haar hoofd kan steken. Een slab kan ook dichtgemaakt worden met een drukknoopje, touwtje of klittenband. Maar wist u dat er tegenwoordig ook andere typen slab zijn? Denk bijvoorbeeld eens aan de moderne bandana slab. Dat is een slabber die een meer driehoekige vorm heeft en door de twee knoopjes verstelbaar is in maat. Daarnaast worden er tegenwoordig ook slabbetjes met mouwen verkocht. Op deze manier weet u zeker dat uw kindje zijn of haar kleertjes niet vies kan maken.

Merken slab

Er zijn verschillende goede merken die slabbetjes maken. U kent deze merken vast al van andere babyspullen zoals babykleertjes:

  • Koeka
  • Funnies
  • Jollein
  • Babyjem

Doordat deze merken verschillende soorten producten verkopen, kunt u ervoor zorgen dat uw babyspullen goed bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor een Graphic Grey print van Jollein en koop bijpassende hydrofiele luiers. Als uw favoriete merk niet in bovenstaand lijstje staat, wees dan gerust, want er zijn nog veel meer merken te koop via de online babywinkel.

Slab online kopen

Een slab kopen kan natuurlijk in een echte babywinkel, maar wellicht vindt u het prettiger om uw aankoop te doen in een online babywinkel. U kunt dan immers rustig rondkijken en merken, kleuren en prijzen goed vergelijken. Om u toch wat persoonlijke hulp te bieden heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice. Wij helpen u graag!