De leukste Babykleertjes online!

Het ruimste assortiment babykleertjes

Bekijk

Puckababy

Puckababy

Puckababy is een Nederlands merk dat babykleertjes zoals pyjama’s en boxpakjes verkoopt. De slogan van Puckababy is ‘We Design Sleep’. Hiermee wil Puckababy zeggen dat ze producten ontwikkelen die ervoor zorgen dat zowel kinderen als hun ouders rustig kunnen slapen. Puckababy bestaat sinds 2007 en is bekend geworden om de inbakerslaapzakjes. Maar naast inbakerslaapzakjes verkopen ze inmiddels ook diverse slaapaccessoires zoals een wiegje, pyjama’s en boxpakjes.

Puckababy boxpakje

Het boxppakje van Puckababy is verkrijgbaar in 2 maten. Maat 50-62 is geschikt voor baby’tjes vn 0 tot 3 maanden oud en maat 62-68 is gemaakt voor kindjes van 3 tot 6 maanden oud. Het boxpakje is zijdezacht, antibacterieel, absorbeert vocht en reguleert warmte. Dit komt doordat het gemaakt is van Tencel, een duurzame kunstvezel. Doordat het boxpakje over de hele lengte drukknoopjes heeft, kunt u uw kindje nog steeds makkelijk een schone luier aandoen.

Puckababy pyjama

Als je kleintje te groot is geworden voor het boxpakje, is het tijd voor de Puckababy pyjama. De pyjama is gemaakt van Tencel. Tencel is een duurzame natuurlijke kunstvezel die zowel zacht als sterk aanvoelt. De pyjama reguleert warmte, absorbeert vocht, is antibacterieel en zijdezacht. Ideaal dus voor uw kindje! De pyjama bestaat uit een broekje en een shirtje. De pyjama is verkrijgbaar in 2 maten:

  • 68-80: voor kindjes van 6-12 maanden oud
  • 80-86: voor kindjes van 12-18 maanden oud

Meer Puckababy

Naast de boxpakjes en pyjama’s heeft Puckababy nog meer producten ontworpen. Het Nederlandse merk staat vooral bekend om haar inbakerslaapzakjes. Dit zijn slaapzakjes waarin uw baby’tje ingebakerd wordt, maar niet te strak. Dit kan ervoor zorgen dat uw baby’tje minder huilt, minder schrikbewegingen maakt en rustiger slaapt.

Puckababy kopen

De producten van Puckababy zijn gemakkelijk online te bestellen bij een babywinkel. Heeft u voordat u wilt bestellen nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van de babywinkel.