De leukste Babykleertjes online!

Het ruimste assortiment babykleertjes

Bekijk

Boxpakje

Boxpakje

Een boxpakje is een speelpakje dat baby’s dragen wanneer ze in de baby box liggen of spelen. Een boxpakje wordt ook wel een play suit genoemd. De meeste pakjes bestaan uit één deel en worden gesloten door middel van drukknoopjes. Een boxpakje is dus erg gemakkelijk om bij uw kindje aan te trekken. Voor uw kindje is het fijn dat hij/zij zich kan bewegen hoe hij/zij wil, zonder dat het pakje opkruipt en uw kleintje het koud zal krijgen.

Puckababy boxpakje

Een van de fijnste boxpakjes die in Nederland te krijgen zijn is van het merk Puckababy. Puckababy zelf noemt dit boxpakje een Sleepwear Suit. Het pakje is wit en heeft drukknoopjes aan de voorkant en bij de beentjes. Door de drukknoopjes bij de beentjes kunt u uw kindje gemakkelijk verschonen. Een groot voordeel van dit pakje is dat het gemaakt is van Tencel. Dit bijzondere materiaal is een duurzame kunstvezel. Dit zijn de geweldige eigenschappen van het Puckababy boxpakje:

  • Warmteregulerend
  • Vochtabsorberend
  • Geschikt voor baby’tjes met een allergie of een gevoelige huid
  • Anti-bacterieel
  • 100% natuurlijk
  • Super zacht

Doordat het boxpakje warmte reguleert en vocht absorbeert, kan het zowel in de zomer als de winter gebruikt worden. Dit is ideaal, want zo hoeft u niet voor elk seizoen een nieuw boxpakje aan te schaffen!

Boxpakje kopen

Een boxpakje kunt u natuurlijk in een winkel bij u in de buurt kopen, maar heeft u er wel eens over nagedacht dat er online misschien wel veel meer keus is? Een boxpakje kopen via internet gaat erg gemakkelijk. Via babykleertjes.eu komt u terecht in een online babywinkel met een ruim assortiment. Kies daar het pakje van uw keuze en voeg het toe aan uw winkelwagen. Als u daarna uw gegevens invult en afrekent, dan zorgen wij ervoor dat uw boxpakje bij u thuis geleverd wordt! Bestel vandaag nog en u heeft uw bestelling al binnen 2 werkdagen in huis!