De leukste Babykleertjes online!

Bekijk de Leukste Rompers met Lange Mouwen

Romper Lange Mouw: Kies voor iets nieuws!

Rompertjes zijn er al sinds 1800. Men denkt dat de naam afkomstig is van het Nederlandse woord “romp”, dat stuit of staart betekent. Hoewel veel rompertjes tegenwoordig korte mouwen hebben, is er zelfs een trend naar rompertjes met lange mouwen voor baby’s. Er zijn nu zelfs bedrijven die rompertjes voor volwassenen maken. Baby rompers worden vooral beschouwd als zomerkleding voor baby’s, maar het is ook grappig hoe je ze net zo gemakkelijk als pyjama kunt dragen!

Wat is een romper met lange mouwen?

U vraagt zich misschien af wat een romper met lange mouwen is en waarom baby’s die moeten dragen. Een romper met lange mouwen is een kledingstuk dat wordt gedragen door baby’s en peuters. Het bedekt in wezen het grootste deel van het lichaam van de baby en is gemaakt van zachte stof.

Verschil romper lange mouw en korte mouw

Baby rompers lange mouwen en baby rompers korte mouw zijn tegenwoordig een nieuwe ontwerptrend voor baby’s. Maar wat is het verschil tussen een romper met lange mouwen en een romper met korte mouwen? Omdat kinderen heel snel groeien en als je wilt dat ze dezelfde romper maand na maand dragen, dan is het het beste om rompers met korte mouwen te kopen. Rompertjes met korte mouwen passen bij je baby als hij groeit, in tegenstelling tot rompertjes met lange mouwen.

Waarom kies je dan voor een romper met lange mouwen?

Je kiest voor een romper met lange mouwen, omdat deze lekker warm is voor de baby. Denk vooral aan de winterperiode waarin het voor je baby nog heel erg koud kan zijn. Het is dus niet helemaal gek om te kiezen voor een romper met lange mouwen. Wij hebben het eenmaal ook koud in de winter.

Breid je garderobe uit

Breid de garderobe van uw baby uit met ons assortiment baby rompertjes. We hebben een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen, met inbegrip van rompers voor jongen en meisje baby outfits, maar ook geslacht neutrale ontwerpen. Met de baby dweil rompers kun je jouw kleintje er bijvoorbeeld super schattig uit laten zien. Ook zijn er verschillende opties om rompertjes te customizen. Kies bijvoorbeeld voor baby rompers bedrukken of custom baby rompers. Liever iets simpels? Dan hebben we ook de zwarte romper baby. Ideaal tegen vlekjes van de soms wat slordige kids.  Shop vandaag nog online voor baby rompertjes.