De leukste Babykleertjes online!

Leukste Baby Rompers Online

Bekijk Assortiment

Baby Romper: Het wordt niet schattiger dan dit

Ik wist niet dat producten schattig konden zijn totdat ik baby rompertjes zag. Zelfs als je nu zelf nog geen kleintje hebt (en als je dit artikel leest, is er nog tijd genoeg), zal je op slag verliefd worden op hoe schattig ze zijn als je de juiste baby romper vindt.

Wat is een baby romper?

Een romper is een kort kledingstuk uit één stuk dat is ontworpen om de romp en benen van kleine baby’s te bedekken. Het heeft drukknoopsluitingen op beide schouders. Mensen dragen dit omdat het een heel gemakkelijk alternatief is voor lange mouwen, broeken, shirts en jasjes wanneer het warm weer is of de baby nog jong is.

Hoe kies je de juiste romper voor je kleintje?

Er is geen beter gevoel dan de eerste keer dat je je kleintje een rompertje aantrekt. Maar hoe weet je welke romper het beste bij je past, nu er zoveel verschillende soorten verkrijgbaar zijn?  In deze gids bekijken we een paar belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden als je gaat winkelen voor een rompertje voor je kleintje.

Waar op te letten tijdens het kopen van een baby romper?

Er zijn enkele zaken waarop je moet letten tijdens het kopen van een baby romper. Zie deze hieronder:

  • 1. Een goed rompertje zit goed. De pasvorm van de romper is van cruciaal belang: hij mag niet te los of te flodderig zijn, zodat hij comfortabel kan worden gedragen en u goed staat.     
  • 2. De stof moet ook comfortabel zijn op je huid en gemakkelijk te onderhouden.
  • 3. Een goed rompertje heeft een hoge taille en verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm voor alle maten.

Waarom een baby romper?

Omdat rompertjes perfect zijn voor drukke mama’s. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, en de meeste hebben geen extra accessoires nodig. Maar het beste van alles is dat ze lang meegaan, zodat je nooit meer je lagen hoeft aan te passen of aan je shirt hoeft te trekken terwijl je achter je peuter aanrent of een paraplu boven zijn hoofd houdt in de regen.  

Is het gemakkelijk om de luier van je baby te verschonen?

Gemakkelijk en leuk: Verschonen kan snel, veilig en met gemak! Met het romperontwerp worden de beentjes van je baby dicht tegen het lichaam aan vastgemaakt, zodat ouders gemakkelijk bij het verschonen kunnen. Voor extra gemak worden de baby’s verschoond op de schoot van de ouder, waardoor er minder geknoeid wordt en er minder stress is voor zowel de baby als de ouder.

Ga voor de leukste baby rompertjes!

Deze baby rompertjes zijn er in alle soorten en maten. Je kunt ze krijgen voor alle baby’s van alle leeftijden, dus begin nu met winkelen, zodat je niet wordt overgeslagen als het tijd is om je aan te kleden. Wij hebben verschillende stijlen, waaronder een romper korte mouw of een romper lange mouwen. Wil jij echt iets persoonlijks voor jouw kleintje? Ga dan voor een custom baby romper of laat een baby romper bedrukken! Liever iets simpels? Dan hebben we ook nog de zwarte romper baby. Ps: hier zie je minder snel vlekken op! Ga jij voor een schattige look voor jouw baby? Neem dan een kijkje bij de baby dweil rompers. Deze staan ontzettend lief op baby’s.