De leukste Babykleertjes online!

Het ruimste assortiment babykleertjes

Bekijk

Baby pyjama

Baby pyjama

Een baby pyjama wordt veel gedragen als uw kindje klein is. Uw baby’tje slaapt dan immers nog veel. U wilt daarom vast een aantal baby pyjama’s in huis halen voordat uw kindje geboren wordt. Op deze pagina willen wij u een aantal tips geven over baby pyjamaatjes.

Waar baby pyjama kopen

Een baby pyjama kunt u bij vele verschillende winkels kopen. Zowel in ‘echte winkels’ als in een online babywinkel vindt u een ruim assortiment. Sommige pyjama’s bestaan uit één deel, terwijl anderen uit twee delen bestaan. Verder hebben sommige pyjamaatjes korte mouwen, maar andere lange of driekwart mouwen. Er is dus een baby pyjama voor elk seizoen. Ook wat betreft kleur heeft u een ruime keus. Van effen wit tot zwart, tot een felle kleur met een leuke print. Er is van alles mogelijk!

Puckababy baby pyjama

Puckababy is een Nederlands merk dat verschillende slaapspullen voor uw baby levert. Het doel van Puckababy is om zowel kindjes als ouders beter te laten slapen. Puckababy verkoopt naast de bekende inbakerslaapzakken ook een baby pyjama. Dit zijn de fijne eigenschappen van deze Puckababy pyjama:

  • Gemaakt van Tencel
  • Geschikt voor kinderen met een allergie of een gevoelig huidje
  • Verkrijgbaar in 2 maten
  • Warmteregulerend en vochtabsorberend
  • Zijdezacht
  • Anti-bacterieel
  • Koel in de zomer, maar warm in de winter

Deze baby pyjama van Puckababy is dus ideaal voor alle baby’tjes! Als u deze baby pyjama bestelt, heeft u meteen een pyjama die geschikt is voor alle seizoenen!

Baby pyjama online kopen

Een baby pyjama kunt u gemakkelijk online kopen. Via babykleertjes.eu komt u terecht in een babywinkel met een enorm assortiment. Klik op een van de producten die op babykleertjes.eu getoond worden en kijk verder tussen de overige producten. Voeg daarna gemakkelijk uw favoriete baby pyjama toe aan uw winkelmandje en bestel!